Accesorii toamna – iarna 2010 – 2011…ce se poarta?

30 Sep

Revin anii `50 şi `70

Moda se regenereaza, se impune ca mai apoi să se renege, baneaza discursuri vestimentare ca mai apoi sa le promoveze, totul într-un carusel perpetuu, viu, conciliabil, paradoxal mereu în schimbare.

Asadar se întorc elemente sustrase din perioada anilor de aur: fusta cloş, corsete feminine asociate cu fuste glam deasupra genunchiului,  centuri ce deturneaza taioare cambrate, malete ori, specific anilor ’70, jeansii evazati combinati cu camasi vaporoase, de matase, salopete si cardiganuri, fuste mini asortate unor jambiere foarte lungi.

Chloe

In sezonul rece 2010 – 2011 sunt la moda accesoriile de epoca, in culori pastelate,diafane si cat mai relaxate.Va voi arata cateva dintre bijuteriile in trend ale acestui sezon. Astfel de accesorii fac o intreaga tinuta…transformand si cel mai simplu outfit ,intr-unul distins si foarte chic.

Ca si bratarile suprapuse ce se poarta in aceasta perioada, un inel urias poate sa reprezinte el singur o adevarata capodopera care sa iti evidentieze tinuta aleasa. Nu ai nevoie de nicio alta bijuterie – un inel de acest gen va fi indeajuns.

Chanel

In categoria bijuteriilor, pe primul loc, se claseaza cerceii candelabru, foarte lungi. Acestia sunt in special aurii si au cel putin trei lanturi decorate cu pietre semipretioase.

Dolce and Gabbana

Tin sa va amintesc ca deasemeni in iarna aceasta se vor purta palariutele,beretele si caciulitele accesorizate cu brose in cele mai diverse forme  si culori.

Hermes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: